23 08

Massale belangstelling voor vernissage Arts for Liedts

In het sfeerfilmpje kon je de tenteur van de avond opsnuiven.

De kunstenaars waren er klaar voor...

Sfeerbeeld opening 1

En het volk bleef maar komen. Prachtige opkomst van honderden mensen die achter het project, de organisatoren en de kunstenaars staan. De benedenverdieping van het kasteel was te klein. Alle zalen stonden propvol tot buiten.

Sfeerbeeld opening 4

De spanning werd hoog gehouden door de tentoonstelling pas te openen na de speeches van Jean-Paul Decordier, Voorzitter van de Liedtskring...

Sfeerbeeld opening 2

Guy Hove, Schepen van Cultuur van Oudenaarde...

Sfeerbeeld opening 3

En Prof. Willem Elias, kunstfilosoof en criticus.

Daarna konden de bezoekers in groep de verschillende kamers bekijken. De reacties waren overwegend positief. "Boven verwachting." Maar we hebben helaas niet iedereen kunnen horen. Dus laat ons vooral weten op het gastenboek want je ervan vond.

Alvast bedankt voor jullie massale opkomst en nog eens hartelijk dank aan iedereen die aan deze tentoonstelling heeft meegewerkt. Het is nog te zien tot zondag 21 september. Bekijk de openingsuren en kom nog eens in alle rust terug. Als je ons een seintje geeft vooraf zorgen we ervoor dat er iemand van de kunstenaars aanwezig is om je een rondleiding te geven.

PS1 Hierbij nog een oproep aan iedereen die erbij was en die nog extra foto's heeft. Je zou ons een groot plezier doen die even door te mailen naar mij via info@artsforliedts.be.

PS2 Er was zodanig veel volk dat de speeches niet door iedereen te horen waren, waarvoor onze excuses. De speech van Jean-Paul Decordier en Willem Elias kan je op deze site bekijken.

Reacties

Dank door Nachtergaele Urbain 06/07/22 (13 jaren geleden)

Bijzonder hartelijk dank voor het inrichten van deze mooie tentoonstelling en de hommage aan mijn broer Rudi Nachtergaele.

vanwege zijn broer Urbain, zijn ouders en alle andere broers en zussen. Het heeft ons deugd gedaan !

Reageer

Velden gemarkeerd met een sterretje zijn verplicht.

*
wordt niet getoond